fbpx

Pouzdano čuvanje garancija

Zaboravi na čuvanje papirnih računa koji lako izblede. Mani aplikacija postaje tvoja „digitalna koverta“ za pouzdano čuvanje garancija.

Skeniraj račun i označi artikle pod garancijom

Označi stavku na računu kao artikal pod garancijom i aplikacija ti pomaže da pratiš progres garantnog perioda.

Brzo pronađi i prati svoje garancije

Uz posvećeni ekran za pretragu garancija, za tili čas ćeš pronaći onu garanciju koja ti je u tom trenutku potrebna. Dodali smo i vizuelni indikator koji će ti uvek govoriti koliko je preostalo vremena do isteka garancije.

Fiskalni račun i mapa do prodavnice su ti dostupni u svakom trenutku

Omogućili smo ti da brzo i lako dođeš do PDF verzije željenog fiskalnog računa ako ti bude potreban radi servisa ili reklamacije. Na ekranu računa dostupna ti je i mapa sa lokacijom prodavnice gde je izdat račun i gde možeš izvršiti reklamaciju.

Tvoji podaci su bezbedni i tebi uvek dostupni

Privatnost i bezbednost podataka nam je na prvom mestu. Svi tvoji podaci i računi su anonimizovani i poslati na naš cloud na čuvanje. Komunikacija sa cloudom je osigurana korišćenjem jake enkripcije. Privatne informacije se ne dele sa trećim licima, a politika privatnosti je usklađena sa GDPR-om.

Evo šta kažu naši korisnici

Isprobaj i ti.
Aplikacija je potpuno besplatna.

Instaliraj Mani aplikaciju, skeniraj svoj prvi račun i prestani da čuvaš papirne račune zauvek. Oseti i ti taj osećaj slobode o kome pričaju naši korisnici.

Scroll to Top